samtar

Onze diensten

Onze diensten

SAMTAR’S GESCHIEDENIS

Samtar is opgericht in 2012 in een opvolging van de activiteiten in groothandel. Met onze Marokkaanse origine en ervaring in de etnische markt zijn wij ideaal geplaatst om in te spelen op de behoeften en opportuniteiten in deze niche markt in Europa en Marokko.

Services

Distributie

Met een netwerk van gereputeerde en betrouwbare leveranciers verdeeld over Europa en de Maghreb landen kunnen wij een breed gamma aanbieden van merkgoederen, specifiek verbruiksgoederen. In ons gamma bieden wij: voeding, confectionery en dranken.

Merkvertegenwoordiging

Als agent van uw merk bieden wij u ons netwerk aan van klanten in België en Marokko om nieuwe distributiekanalen te ontwikkelen voor uw producten. Wij kunnen u assisteren in het maken van een nieuwe marktontwikkelingstrategie. Onze dienst is een A to Z dienst, van plannen tot implementatie en opvolging van de volledige keten tussen fabrikant en consument.

Marketing

Sterke merken zijn het resultaat van een grondige marktstrategie en implementatie. Elk individueel merk dat wij aanbieden heeft een aparte op maat gemaakte markstrategie. Onze activiteiten:
– Planning & budgetering
– Forecasting
– Commerciële ontwikkeling
– Marktonderzoek kwalitatief/kwantitatief